Φορείς / Εταίροι

Επιστροφή στις Δράσεις

Γνωριμία με τις Πολεμικές Τέχνες για Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας – Ταεκβοντό & Τζούντο

84

Σεπ 24

2026-09-24 2026-09-24 Γνωριμία με τις Πολεμικές Τέχνες για Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας – Ταεκβοντό & Τζούντο

Μια διασκεδαστική και βιωματική αθλητική δράση, μέσα από την οποία τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του Ταεκβοντό και του Τζούντο.

Μέσα από παιχνίδια, απλές ασκήσεις κίνησης, ισορροπίας και συντονισμού, τα παιδιά θα έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις βασικές αρχές και κινήσεις των δύο αθλημάτων, αναπτύσσοντας παράλληλα τη σωματική τους δραστηριότητα, την αυτοπεποίθηση και τη συνεργασία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις πολεμικές τέχνες μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά της άθλησης, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν αξίες όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία, η συνεργασία και η αυτοπροστασία.

Για πληροφορίες:
Β.Γ.Λ. Δήμου Λακατάμειας
κα Αθηνά Κυριάκου
Τηλ.: 22364097

 14 Γρίβα Διγενη, Λακατάμεια 2310 14 Γρίβα Διγενη, Λακατάμεια 2310 - Οδηγίες χάρτη
Στοιχεία Δράσης
Γνωριμία με τις Πολεμικές Τέχνες για Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας – Ταεκβοντό & Τζούντο
24 Σεπ 2026
10:00 έως 11:30 GMT
Θεματική Δράσης:
Εξωτερικοί Χώροι
Είδος Δράσης:
Ημερίδα (2-3 θεματικές ενότητες, 30-75 άτομα)
Επαρχία:
Λευκωσία
Αναμενόμενος αριθμός συμμετεχόντων:
150

Μοιραστείτε το