Δράση Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30 Σεπτεμβρίου 2020)

ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΥΨΩΝΑ

Βραδινός Ποδηλατικός Γύρος Ύψωνα γιατί το ποδήλατο, εκτός απο μέσο μεταφοράς, αποτελεί το ιδανικότερο άθλημα για την απώλεια βάρους και τρόπο ανάπτυξης της περιβαλλοντικής μας συνείδησης. Με τη βραδινή ποδηλασία, ο Δήμος Ύψωνα αποσκοπεί στην ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους όσο και για σκοπούς εκγύμνασης.

Ασκήσεις Αυτοάμυνας

Οι κρατούμενες του Τμήματος Φυλακών θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε βασικές ασκήσεις αυτοάμυνας

Μπάσκετ

Οι κρατούμενοι θα προπονηθούν και θα αγωνιστούν σε μικρούς ευχάριστους αγώνες (2v2 ή 3v3)

PAFOS VOLLEYBALL DAY

Το Πρόγραμμα "Αθλητισμός Για Όλους" του ΚΟΑ σας καλεί να γνωρίσετε το άθλημα της πετόσφαιρας, σε μια εκδήλωση ανοικτή για όλη την οικογένεια. Παιδιά και γονείς θα προπονηθούν και θα αγωνιστούν μαζί, θα γνωρίσουν το άθλημα και θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί ένα υπέροχο αθλητικό απόγευμα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Racket Sports

Οι κρατούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με αθλήματα ρακέτας (ρακέτες και μπάλα ή φτερό) - Tennis και Badminton σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο του Τμήματος Φυλακών.

AEL AEROBICS AFTERNOON

Το Πρόγραμμα "Αθλητισμός Για Όλους " του ΚΟΑ και η ΑΕΛ Λεμεσού-VOLLEYBALL διοργανώνουν Αθλητικό απόγευμα, στο γήπεδο της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Αεροβική Γυμναστική για όλους. H συμμετοχή είναι ελεύθερη.

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το προσωπικό του Δήμου Ύψωνα θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στη δράση Φυσική αγωγή στον Χώρο Εργασίας #BeActive at work στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας όλο το προσωπικό του Δήμου θα έχει την ευκαιρία να γυμναστεί και να γνωρίσει ασκήσεις που θα μπορεί να εφαρμόζει στον χώρο εργασίας του.

Functional Training

Οι κρατούμενοι θα διαγωνιστουν σε ομάδες με ασκήσεις functional training, στο γήπεδο των Φυλακών.

Canoe-Kayak

Ημερίδα γνωριμίας με το πανέμορφο άθλημα του κάντε καγιάκ. Μπορούν να έρθουν να δοκιμάσουν άτομα όλων των ηλικιών, παιδιά και ενήλικες άνδρες και γυναίκες! Κάνουμε γυμναστική στη θάλασσα και απολαμβάνουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού!

SPORT FOR ALL DAY

Το Πρόγραμμα "Αθλητισμός Για Όλους" του ΚΟΑ παρουσιάζει τα προγράμματα που προσφέρονται από το ΑΓΟ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα προγράμματα του PILATES,ZUMBA POUND-ABS.

Μοιραστείτε το

Ημερολόγιο

« Αύγουστος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Empty (2)